Lid worden

Seniorenleden:

P.O.B. heeft plaats voor seniorenleden vanaf 18 jaar. Als lid is het mogelijk om recreatief en/of in de Hoeksche Waard competitie te spelen. Mocht u interesse hebben om lid te worden van P.O.B., kunt u ter introductie vrijblijvend 2 avonden komen badmintonnen. Mocht u dan enthousiast worden voor onze vereniging of voor onze sport, dan kunt u lid worden tot minimaal het einde van het volgende kalenderjaar. Indien u geïnteresseerd bent om een keer vrijblijvend proef te komen spelen, wordt het gewaardeerd wanneer u vooraf even contact opneemt met een lid van het bestuur.

Jeugdleden:

Ook voor juniorleden (leeftijd tot 18 jaar) is er regelmatig plaats. Wilt uw zoon of dochter bij ons komen spelen, dan vragen wij om eerst contact op te nemen met Erik, onze jeugdcoördinator. Dit in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Zijn contact gegevens staan onder het kopje (contact).

Contributie:

Het contributiegeld voor seniorenleden bedraagt € 150 per jaar. Voor juniorleden is dit € 90 per jaar. De betaling geschiedt per half jaar. Zowel voor senioren- als voor junioren geldt dat er een trainingsverplichting is.

Kleding en materiaal:

Het volgende dient u zelf aan te schaffen: sportbroek of – rokje, sportschoenen geschikt voor zaalsport (schoenen met zwarte zolen zijn verboden!!) en een degelijk racket. De shuttles worden door P.O.B. verstrekt.

Inschrijfformulier:

Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden. Ingevulde formulieren kunt u sturen naar het op het formulier vermelde adres. Inschrijfformulier + machtiging doorlopend incasso v2016-1

Opzeggingen:

Opzeggen kan (na het eerste jaar) per 1 januari of per 1 juli. Dit dient dan wel zes weken van tevoren gemaild te zijn aan onze ledenadministratie.