Lid worden

Seniorleden

P.O.B. heeft plaats voor seniorleden vanaf 18 jaar. Als lid is het mogelijk om recreatief en/of in de Hoeksche Waard competitie te spelen. Mocht u interesse hebben om lid te worden van P.O.B., kunt u ter introductie vrijblijvend 2 avonden komen badmintonnen. Mocht u dan enthousiast worden voor onze vereniging of voor onze sport, dan kunt u lid worden tot minimaal het einde van het volgend kalenderjaar. Indien u geinteresseerd bent om een keer vrijblijvend proef te komen spelen, wordt het gewaardeerd wanneer u vooraf even contact opneemt met een lid van het bestuur.

Jeugdleden

Ook voor juniorleden (leeftijd tot 18 jaar) is er regelmatig plaats. Wilt u zoon of dochter bij ons komen spelen, dan vragen we om eerst contact op te nemen met Erik, onze jeugdcoördinator. Dit in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Zijn contactgegeven vindt u onder het kopje ‘Contact’.

Contributie

Het contributiegeld voor seniorleden bedraagt € 150 per jaar. Voor juniorleden is dit € 90. Betaling geschiedt per half jaar. Het inschrijfgeld bedraagt € 10, inclusief clubshirt.

De contributie voor senioren is exclusief seniorentraining. De kosten van de seniorentraining worden gedeeld door de deelnemende leden. Voor de junioren is de training inbegrepen in de contributie

Kleding en materiaal

Het volgende dient u zelf aan te schaffen: sportbroek, sportschoenen geschikt voor zaalsport (schoenen met zwarte zolen zijn verboden!!) en een degelijk racket. Shuttles worden door P.O.B. verstrekt.

Inschrijfformulier

Hier kunt u het inschrijfformulier downloaden. Ingevulde inschrijfformulieren kunt u sturen naar het op het formulier vermelde adres.