De speculaaspoppen actie van 2016

Door: Bianca Brants

Ook dit jaar is hij er weer; de grote speculaaspoppen actie van onze club. De poppen wegen 500 gram en kosten € 3,50 per stuk. Ze worden in een nette kartonnen doos geleverd. We willen natuurlijk zoveel mogelijk poppen verkopen, want dit levert de club altijd veel geld op. Hiervoor hebben we de hulp van alle leden nodig!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Verkoop zoveel mogelijk speculaaspoppen aan familie, vrienden, collega’s, klasgenoten, buren en zelfstandig ondernemers (leuk als relatiegeschenk). Uiterlijk donderdag 27 oktober is de laatste dag om deze heerlijke speculaaspoppen te bestellen. Dit kan door op donderdagavond bij de speelavond je bestelling bij Elly van der Ree door te geven. Of anders een email te sturen naar Bianca Brants, emailadres bestuur@poonaobl.nl

De speculaaspoppen kun je zelf (of als je niet kunt, een familielid) ophalen op donderdagavond in de sporthal. Hiervoor wordt in november een avond gepland. Deze datum wordt op een later tijdstip aan jullie bekend gemaakt. Zorg ervoor dat je de poppen op deze datum ophaalt, want de vereniging heeft helaas geen mogelijkheid om de poppen op te slaan! Vervolgens kun je er zelf voor zorgen dat de speculaaspoppen bij de juiste personen terecht komen.

De betaling

Je kunt het bedrag contant bij Elly van der Ree betalen wanneer je een bestelling wilt doen. Helaas is het niet mogelijk om het bedrag over te maken op onze rekeningnummer. Let op! Het complete bedrag moet betaald zijn voordat je de poppen komt ophalen.

Tot slot

Wij wensen iedereen ontzettend veel succes met de verkoop! Mocht je nog vragen hebben dan horen wij het graag. Ook dit jaar zal het lid dat de meeste poppen verkoopt een leuke verrassing krijgen!

Groeten, Het bestuur van POONA Oud-Beijerland Bianca Brants, Tim Tiemessen, Jochen van Lit en Erik van der Ree