OPROEP VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR De Hoeksche Waard de Koningsspelen

Beste allen,

                               
Op 22 april tussen 9:00-12:30, de vrijdag voor de meivakantie, organiseert de gemeente Hoeksche Waard de koningsspelen voor basisschool jeugd.
Op de Kikkershoek in Oud-Beijerland komen leerlingen van 10  uit Oud-Beijerland samen, met ruim 1000 kinderen. Het wordt één groot sport- en cultuurfeest. Alle sport- en cultuurverenigingen zijn uitgenodigd om kinderen kennis te laten maken met de verschillende sporten. Als Poona Oud-Beijerland kunnen wij niet afwezig zijn om een dergelijk evenement!
De ochtend zal bestaan uit 4 verschillende rondes, waarbij de kinderen verschillende clinics volgen. Ondanks dat het buiten georganiseerd wordt, kunnen we met speciale buitenshuttles en een paar enthousiaste begeleiders wel degelijk de badmintonsport laten zien op een leuke manier. De clinics duren 40 minuten, waarbij er gemiddeld 25 kinderen in één groep zitten.
We zijn op zoek naar 5 begeleiders die samen met Tim en mij hieraan mee willen werken. Het gaat niet alleen om actieve leden, maar ook om ouders/verzorgers van jeugdleden – onder het motto vele handen maken licht werk kunnen we vast een attractief programma opzetten.
Graag hoor ik van jullie op korte termijn. De deadline is uiterlijk 15 maart. Als vereniging kunnen wij alleen deelnemen aan dit mooie evenement als er voldoende begeleiders zijn.
Alvast dank voor jullie reactie.
Met vriendelijke groet
Freek