Voorstellen Freek Hoebeek

Mijn naam is Freek Hoebeek.

Op mijn 12de ben ik begonnen met badmintonnen bij Klaaswaal en kwam op mijn 16de bij Poona spelen. Tijdens mijn studie in Amsterdam (medische biologie) en de periode erna heb ik vooral aan squash gedaan, maar het plezier in badminton bleef mij altijd bij. Zes jaar geleden ben ik weer begonnen met badmintonnen en speel ook met veel enthousiasme in het tweede competitieteam. De Hoeksche Waard competitie levert voldoende uitdaging voor mij en mijn teamgenoten! Daarnaast ben ik sinds september de jeugdcoördinator van Poona, toen ik het stokje overnam van Erik van de Ree. Ik zorg ervoor dat de organisatie rondom de jeugd goed blijft verlopen en samen met Tim Tiemessen en de trainer probeer ik de jeugd net zo’n leuke badmintonervaring te bieden, als ik in mijn jeugd heb gehad. Ik hoop dat de jeugd met veel enthousiasme en lekker fanatiek met badminton bezig gaat zijn. We gaan ervoor!