Voorstellen Nieuwe Voorzitters

Rob Meijer:
Mijn naam is Rob Meijer, voor de junioren en hun ouders zeer waarschijnlijk onbekend, voor de meeste senioren niet. Op de donderdagavonden ben ik bijna altijd vanaf een uur of half acht te vinden in de Boogerd.
Ik ben 59 jaar, inmiddels ruim 25 jaar lid van Poona. In eerste instantie als recreatieve speler en sinds een jaar of 10 draai ik ook mee in de Hoekse Waard competitie.
Samen met Yvonne heb ik een gezin van 3 koppels van kinderen met inmiddels 5 kleinkinderen (en daar zal het vermoedelijk ook wel bij blijven).
In mijn werkzame deel van mijn leven geef ik samen met een collega leiding aan de Renovatie BV van VORM Holding uit Rotterdam, waarbij mijn aandachtsgebied naast de bedrijfsvoering ligt bij de realisatie van verduurzamingsopdrachten voor met name huurwoningen.
Naast de fysieke hobby badminton, ben ik ook lid van bridgeclub Nosmoke, daar doe ik er alles aan om mijn hersenen fit te houden.
Mijn motivatie om de voorzittersrol op te pakken is het voortbestaan van deze vereniging, enerzijds uit eigen belang, omdat ik zo graag een shuttletje sla, maar zeker ook om toekomstperspectief te zoeken voor de langere termijn. Door dit samen met Jaco te doen, kunnen we de taken verdelen en de back-up zijn voor elkaar, als een van onze agenda’s daar om vraagt. Dat kunnen wij als duo-voorzitter niet alleen, dat kan ook het bestuur niet alleen, daar zullen ook de leden hun bijdrage voor moeten leveren. Dat is part of the deal bij een vereniging.
Ik heb er zin in!

Jaco Vlaanderen:
Mijn naam is Jaco Vlaanderen, voor de meeste senioren wel bekend. Ik ben 57 jaar, inmiddels 40 jaar lid van Poona (minus een paar jaar, toen ik lid-af was tijdens mijn studie).
In de begintijd (jaren 80) van mijn lidmaatschap hadden we nog drie speelavonden en +/- 200 leden, waarbij we een competitie-, trainings- en vrije speelavond hadden, als ik me goed herinner. Ja,dat was idd in de goeie oude tijd, dat verenigingen nog wachtlijsten hadden. Times are changing en ook wij moeten, zoals bijna alle verenigingen, ons best doen om leden te werven en te behouden.

Ik heb samen met Sarine 2 dochters. De oudste woont en werkt in Londen, de jongste is net afgestudeerd en begonnen in haar eerste baan. In mijn werkzame leven geef ik, als senior Projectmanager, leiding aan de bouw van superjachten, die we bij Damen Yachting in Vlissingen bouwen.

Naast badminton is zeilen mijn grote passie. Zomers zijn Sarine en ik (en soms onze dochters en vrienden) dan ook vele weekeinde geregeld op onze zeilboot te vinden die aan de Oosterschelde ligt. Ook de zomervakanties worden vaak met mooie zeiltochten aan boord doorgebracht.

Mijn motivatie om de voorzittersrol op te pakken, is het feit, dat het voor mij niet kan dat Poona ophoudt te bestaan. Zeker ook omdat ik het heerlijk vind om op donderdag een shuttle te slaan en even lekker te ontspannen (helaas lukt dat i.v.m. met mijn werk niet altijd, en momenteel ook tijdelijk niet vanwege een hernia).
Door dit samen met Rob te doen kunnen we elkaar vervangen als de werkagenda dat vereist, en kunnen we ook de taken verdelen en ideeën samen met het bestuur uitwisselen.
Ik hoop en verwacht een fijne samenwerking met het (deels nieuwe) bestuur en hoop ook op wat fun!.
Verder zullen we één ieder zijn ideeën ook nodig hebben om onze vereniging verder te helpen op weg naar een bestendige toekomst.