Toernooischema seniorentoernooi POB 21 mei

Beste badmintonners,

 

Allemaal bedankt voor jullie inschrijving voor ons seniorentoernooi van aanstaande zaterdag. In de bijlage kunnen jullie het programmaboekje vinden. Dit programmaboekje wordt niet verstrekt in de zaal! Wel zal dit programmaboekje worden opgehangen in de zaal.

Zorg ervoor dat je een half uur voor je eerste wedstrijd aanwezig bent in de zaal! Graag bij aankomst melden bij de wedstrijdtafel in de zaal.

 

Indien je onverhoopt toch niet mee kunt doen, probeer dan zelf een vervanger te regelen.

 

Degenen die nog niet betaald hebben kunnen het inschrijfgeld alsnog overmaken op rekeningnummer NL33INGB0003875546 t.n.v. Badmintonclub Poona Oud-Beijerland o.v.v. Poona seniorentoernooi plus de naam/namen van de spelers. Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 euro voor 1 onderdeel en €12,50 voor 2 onderdelen.

 

Op deze dag zal ook Fred de Goeij van online-badmintonshop.com aanwezig zijn met een stand. Kijk voor meer informatie op www.online-badmintonshop.com.

  

Locatie:

Sporthal ‘De Boogerd’

Hortensiastraat 5

Oud-Beijerland

 

Bij ons zijn helaas niet alle mailadressen bekend. Zouden jullie daarom deze mail ook naar jullie partner kunnen sturen? Zo heeft iedereen de benodigde info!

 

Wij hebben er al zin in en hopelijk jullie ook!

 

Als er nog vragen zijn, horen wij ze graag!

 

Tot zaterdag!

 

Met vriendelijke groet,

 

Toernooicommissie POB